Schoonmaakbedrijf voor Particulieren

Schoonmaakbedrijf Stad en lande heeft uitgebreide ervaring met het schoonmaken en onderhouden van woningen voor particulieren. Wij denken met u mee, luisteren naar uw wensen en voorzien u van deskundig schoonmaakadvies op maat.

Wij zijn werkzaam in de omgeving Utrecht, Almere en ‘T Gooi.

Vraag een offerte aan

Schoonmaak appartementen voor particulieren

Stad en Lande maakt ook apartementen schoon voor particulieren. Of het nu gaat om een eenmalige grote schoonmaak of een wekelijkse schoonmaakbeurt, Stad en Lande staat altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

Schoonmaken en onderhoud van interieur huizen

Stad en lande heeft ruime ervaring in het schoonmaken en onderhoud van interieur huizen, zowel dagelijks als periodiek. Wij kijken naar uw wensen en werken aan de hand daarvan een plan van aanpak voor u uit. Laat nu uw huis schoonmaken bij Stad en Lande door een professionele schoonmaker.

Omdat wij weten hoe belangrijk uw privé domein is, zorgen wij dat bij “onze” adressen slechts één betrouwbare schoonmaker over de vloer komt. Als deze om wat voor reden niet beschikbaar is, lichten wij u hierover van tevoren in. Ook zorgen wij voor een sleutelcontract, dat door beide partijen getekend wordt, zodat u ervan verzekerd bent dat uw sleutel in veilige handen is.