Kantoren en bedrijven

Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijven

Stad en Lande schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijven

Op veel kantoren en bedrijven maakt schoonmaakbedrijf Stad en Lande dagelijks schoon. Ook periodieke onderhoudscontracten komen veel voor. Wij maken graag een afspraak om te kijken wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen.

Wij zijn werkzaam in de omgeving Utrecht, Almere en ‘T Gooi.

Schoonmaak nieuwbouw

Nieuwbouw heeft bij na oplevering vaak nog een grondige schoonmaakbeurt nodig voordat deze in gebruik kunnen worden genomen. Bouwplaatsen hebben een specifieke aanpak nodig voor de reiniging en onderhoud . Bij Stad en lande word er gewerkt met een 100% schoonmaak garantie.

Reinigen van portieken, trappenhuizen

Stad en lande heeft veel ervaring op gedaan in het reinigen van trappenhuizen en portieken, zowel binnen als buiten. Een trappenhuis word vaak gebruikt waardoor het schoonmaken al snel nodig is. Een onderhoudscontract is hier natuurlijk ook mogelijk.

Glasbewassing / Ramen lappen

Stad en lande heeft met verschillende klanten onderhoudscontracten voor het schoonhouden van ramen maar het is ook mogelijk incidenteel uw ramen te laten lappen, of dat nou een woning is of een kantoorgebouw. Stad en lande is hierin heel flexibel. samenwerkingen

Schoonmaken en onderhoud bedrijven en kantoren

Op veel bedrijven en kantoren maakt Stad en Lande dagelijks schoon. Niets werkt zo lekker als een schone werkplek. U kunt ook een periodieke onderhoudscontract bij ons aanvragen. Wij maken graag een afspraak om te kijken wat uw wensen zijn en hoe wij daaraan kunnen voldoen. De ruime ervaring die bij Stad en lande aanwezig is, zorgt ervoor dat wij al snel een goed beeld hebben van wat er allemaal nodig en mogelijk is.

Aan de hand van een gedetailleerd rapportage overzicht maken wij een realistisch werkprogramma, dat wij graag uitgebreid aan u toelichten. Door middel van ons contact formulier kunt u eenvoudig een schoonmaak offerte aanvragen.

Heb je hulp nodig? Verzoek om terug te bellen.

Met een enthousiaste, ervaren team zijn we altijd bereid om u altijd en overal te helpen.

Professioneel team

Professioneel team

Wij zijn de beste keuze voor professionele schoonmaak diensten.
We zijn vertrouwd

We zijn vertrouwd

U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijf of woning zorgvuldig wordt schoongemaakt.
Beste support

Beste support

Schoonmaakdiensten zoals u dat wilt. Neem contact op voor al uw vragen.

Wat onze klanten zeggen

“Ervaring met stad en lande schoonmaak is dat ze goede kwaliteit en service leveren. Ze kunnen binnen 24 uur aan de slag en nemen de schoonmaak zorgen 100% van je weg."

review

Rachid Berkeoyi

“Prima werk afgeleverd zoals afgesproken."

review

Stefan De Groot

“Wij zijn erg blij met stad & lande ze leveren wekelijks top kwaliteit."

review

Jan Overdek

Chat openen